Home | Kontakty
Aktualizace 14.7.2009
akce trasa plavby vory posádka

DIOGENES "KAREL MÁ NAROZENINY" TOUR 2009

Letošní Diogenes Tour probíhal od pátku 26. června do úterý 30. června. Vyplouvalo se tradičně z Liblína a končilo se v Roztokách u Křivoklátu. Akce se zůčastnili kapitán, kormidelník, logistik, kuchař, lodník, zásobovač, příd'ový kormidelník a palubní potápěč. Počasí bylo vcelku ucházející, ale vody v řece bylo opravdu hodně, takže se nám poprvé podařilo splavit Zvíkovecký jez.
Liblín, červen 2009. Posádka je nastoupená před vyplutím.

SMS alkotest: vypito 1422g alkoholu. Aktualni hladina v krvi je 11,7 promile. Priznaky otrava alkoholem, smrtelna davka pro 50% populace. Znovu strizlivy 02.07 11:50. Realita: pan Houda opět normálně fungoval během 15 minut. O takovémhle spalování si můžou všechny automobilky světa se svými motory nechat jenom zdát.

Pan logistik při barbecue. Kotletky v jeho podání byly velmi chutné.
Póómaličku se chystáme k vyplutí, protože veškeré kvaltování toliko pro hovada dobré jest...

Bez problémů splavujeme jez u Hřešihlav.

Poprvé v historii našich plaveb splavujeme Zvíkovecký jez.

Stávající (vlevo) a možná budoucí kapitán (vpravo, to aby nedošlo k omylu:-). Holt nám dorustá nová krev.
Přístaviště Hlince. Ač to vypadá, že bylo narváno, ve skutečnosti jsme spali v celém kempu téměř sami.

Večerní porada před náročným splavováním Zvíkoveckého jezu.

Jěště jednou Zvíkovecký jez. Po úspěšném zdolání, za ovací okolních davů, přirážíme ku břehu.

Karel má narozeniny, my máme přání jediný, hodně štěstí, hodně slávy, možná ještě trochu trávy... Další fotografie
Home | Akce | Trasa | Plavby | Vory | Posádka | Kontakty
2002-2008 © Vorařský spolek. Všechna práva vyhrazena. Verze 2.0